Miss Saigon: elkelt a 10.000. jegy – Közönségtalálkozók folyamatosan!

Fotó: Pados Noel

Már áll a gigantikus színpad a soproni MKB Musical Aréna szabadtéri színpadán, a díszletek is megérkeztek, a helyszíni próbák pedig augusztus 10-én kezdődnek a nyár szabadtéri szuperprodukciójára, a Miss Saigonra, amit 19-én, 20-án és 21-én este láthatnak a nézők. Addig az érdeklődők majdnem minden nap találkozhatnak egyik kedvencükkel Sopronban, egy zenés beszélgetés keretében.

Sztárszereposztásban, lenyűgöző látvánnyal 2011. augusztus 19-20-21-én kel új életre Claude-Michel Schönberg és Alain Boublil legendás musicalje a hatalmas soproni szabadtéri színpadon, KERO® rendezésében. Itt lép először egy színpadra, egy produkcióban két musicalsztárunk: Christ, az amerikai katonát Dolhai Attila, míg jó barátját, Johnt Feke Pál alakítja, mellettük legkiválóbb művészeink láthatók a Miss Saigonban: Kimként Vágó Zsuzsi és Dancs Annamari, Professzorként Szabó P. Szilveszter és Mészáros Árpád Zsolt, Ellenkét Bordás Barbara, Gigiként Csengeri Ottília és Vörös Edit, Thuy-ként pedig Kerényi Miklós Máté. A gigantikus vállalkozás lesz a Soproni Piknik fő attrakciója, olyan látványvilággal, amilyet egyetlen nyugat-európai szabadtéri színpad közönsége sem csodálhatott meg korábban!

Az MKB Musical Aréna szabadtéri területén, a Városi Sportcsarnokban már áll az ezerháromszáz négyzetméteres színpad, a szerkezet darabjai, a felszerelések tíz hatalmas kamionnal érkeztek, s mintegy százfőnyi műszak dolgozott a pódium összeállításán. A Kentaur által tervezett díszleteket is leszállították, a statiszták már néhány napja próbálnak, a teljes csapat pedig augusztus 10-én veszi birtokba a színpadot. A gigantikus produkcióban 200 szereplő lép színpadra, élő zenekar kíséri a musicalt Makláry László dirigálásában, s esténként mintegy ötezren ülhetnek a nézőtérre.

A helikopterek is megkezdik a gyakorlatozást és további kísérőrendezvényként, augusztus 18-án Hungarikumfalut is nyitnak majd a stadion szomszédságában, ahol helyi borok, ételspecialitások kóstolása és zenei csemegék hallgatása közben hangolódhatnak a musicalkedvelők a nem mindennapi előadásra.

Sőt, a belvárosi Puskás Söröző kerthelyiségében (Várkerület 83.) Saigon-terasz nyílik, ahol nap mint nap 16 és 17 óra között a főszereplők várják az érdeklődőket zenés pódiumbeszélgetésen. Augusztus 10-én, szerdán Feke Pállal találkozhatnak itt a nézők, 11-én Kerényi Miklós Máté, 12-én Mészáros Árpád Zsolt, 13-án Vágó Zsuzsi, 15-én pedig Dolhai Attila lesz a Saigon-terasz vendége. Fotók

A 10.000. jegyvásárló

Fotó: Magasi Dávid

A mellette felállított Miss Saigon jegyárusító pavilonban vásárolták meg egyébként augusztus 9-én a 10 ezredik belépőt a nagyszabású produkcióra. A szerencsés nézőt Török Zoltán, az MKB Aréna igazgatója köszöntötte, s adta át neki a meglepetés-ajándékot, ami nem más, mint egy sétarepülés Nyugat-Magyarország fölött az előadásban is szereplő helikopterrel!

Tekintsen bele webkamerán a színpadi előkészületekbe!

Felhasználónév: guest
Jelszó: saigon

to top