2012. február 25., 19 óra – Hollywoodi Duettek

Plakát

Hollywoodi Duettek

BERECZKI ZOLTÁN és SZINETÁR DÓRA
élő zenekaros nagykoncert
2012. február 25. szombat 19 óra

Jegyárak: 2900Ft, 3900Ft, 4900Ft
Információ és jegyvásárlás
MKB Musical Aréna
Sopron, Lackner Kristóf utca 48.
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Tel.: +36/99/311-250

www.mkbarenasopron.hu
www.jegy.hu
www.gerbo.hu

Dallamos slágerekkel készülnek a művészek!

2012. február 25-én este 19 órától Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra az MKB Musical Aréna falai között lép színpadra a Hollywoodi Duettek elnevezésű koncertjükkel, mellyel több honi város után minden bizonnyal a soproni Aréna közönségét is elvarázsolják.

Az elismert művésznőt először csodálhatjuk meg az Arénában.

Teljesen azért nem idegen számomra a város, mivel sok-sok évvel ezelőtt játszottunk itt a Lili Bárónőben, illetve édesanyám fellépéseit is nyomon követtem a Soproni Petőfi Színházban – utal soproni élményeire Szinetár Dóra. – Ugyanakkor az MKB Musical Aréna falai között én még valóban nem debütáltam, sőt nézőként sem voltam jelen. Pedig ha tehetem, Zolit meg szoktam nézni, de mindig úgy alakult, hogy amikor ő az Arénában szerepelt, nekem máshol volt elfoglaltságom. Természetesen Zoli mesélt a soproni élményeiről, így azért van valamelyest rálátásom az Arénára, mely a méretei miatt is különleges helyszín. Egy pontig a nézőszám ugyan nem lényeges nekünk, fellépőknek, de a soproni Aréna már az a kategória, ahol van egy olyan lélekszámú nézőtér, mely önmagában is izgalmas, egy olyan csodát hordoz, ahol rengeteg ember koncentrál egy irányba, az előadásra. A beltéri koncertek, előadások abban is különböznek a szabadtéri, nyílt, bárki által megtekinthető fellépésektől, hogy más energiával érkeznek azok a nézők, akik jegyet váltottak egy előadásra. Ez az energia hozzánk is eljut, minket is átjár! Bízom benne, hogy a koncertünk, és a Rebecca is olyan élményeket nyújt számomra, mint amiből Zoliék már részesültek akár a Rómeó, akár az Elisabeth soproni bemutatója során.

Hogy mit hallhatunk a koncert során?

Elsősorban filmzenéket, de természetesen a fellépés egy részének – függetlenül a koncert címétől – a hozzánk kötődő slágerekről kell szólnia, arról, amit a közönség elvár tőlünk – vette át a szót kedvesétől Bereczki Zoltán. – Azonban a műsor kialakítása egy olyan felismerésből indult el, hogy a legtöbb zene, ami mindkettőnk, egyébként szűk, ízlését lefedi, a filmslágerekhez kötődik. Innen jött az ötlet, hogy ezeket a dalokat összeszedjük egy csokorba. Ezen válogatás során döbbentünk rá arra, hogy a korábban közösen elénekelt, CD-ken kiadott dalok többsége is filmzenéket takar.

A két népszerű művész áprilisban visszatér Sopronba, amikor a Budapesti Operettszínház egyik legnagyobb sikerének, a Rebecca musicalnek a főszereplőiként láthatjuk őket az MKB Musical Aréna látványos színpadán. Jegyek már kaphatóak!

to top