2013. január 19., 19 óra – Újévi Fergeteges Operett Gála

Az új esztendőben elsőként az operett szerelmeseinek kedveskedünk. 2013. január 19-én, 19 órakor a Hungaroperett bemutatásában Újévi Fergeteges Operett Gálára kerül sor az MKB Arénában.

Ne maradjanak le róla!

JEGYEK MÁR KAPHATÓK!

Információ és jegyvásárlás

MKB Musical Aréna
Sopron, Lackner Kristóf utca 48.
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00

Online jegyértékesítés itt!

Szereposztás

Plásztán Anett

2003-ban szerződött a Madách Színházhoz. Azóta énekel Az Operaház fantomja, a Producerek, a Macskák, a József, a Jézus Krisztus Szupersztár valamint a Spalamot című musicalekben. 2005-ben a Dal-Via-Dal énekverseny operett kategóriájában első helyezést ért el. A Győri Nemzeti Színházban a Maya című operett címszerepét játszotta, a Marica grófnőben Lisát énekelte. Siófokon a Lili bárónőben, később pedig a János vitéz Francia királylányának szerepében mutatta meg tehetségét.

Ladinek Judit

A Színművészeti Főisolán Szinetár Miklós osztályában végzett. A Madách Színház művésznője. Számos musical és operett főszerepet tudhat a háta mögött. Játszott a Nyomorultak, a Chicago, a Macskák, Az operaház fantomja, A József és a színes szélesvásznú álomkabát, a Producerek, a Jézus Krisztus Szupersztár című darabokban. Énekelt a Moulin Rouge dívájaként és a Dívák című produkcióban.

Tótpál Szilvia

A Graz-i Egyetem ének szakán végzet. Eljátszotta Mozart Varázsfuvolájában Pagané szerepét, később debütált az Éj királynőjének szerepében. Despina-t játszotta Mozart – Cosi fan Tutte című operájában. Szólókoncertje volt nagyzenekarral Finnországban és Spanyolországban. A Gloria Singers együttes alapító tagja.

Juhász Dia

A Shakespeare Színiakadémián végzett. Székesfehéváron a Kabaré című musicalben Rosie szerepét alakította, a kassai Thália Színház produkciójában Lisa szerepét játszotta a Marica grófnő című operettben. Számos koncertet adott Reiko Kuwahara zongora művésszel.

Gats Éva

A fiatal szubrett a Keleti István Művészeti Iskola elvégzése uán a színészi pályát a József Attila Színházban kezdte, majd egy év után a Vidám Színpad társulatához szerződött, ahol hat éve láthatja a közönség.

Turpinszky Béla

Játszott a Pillangókisasszonyban, a Bánk Bánban, a Traviátában, Taminot a Varázsfuvolában, Remendandot a Carmenben. Kiemelkedő alakítást nyújtott a Cigányprímás, a Lili bárónő, Mágnás Miska és a Csárdáskirálynőben. 2010-ben a Genovai Selection ügynökség opera koncertjeinek szólistája.

Kollár Péter Erik

Évekig a Belvárosi Színházban az Interoperett gálakoncertjein láthatta a közönség.

Berki Sándor

Zenekar vezető, hegedűművész, prímás

Bogdán Péter

tánckar vezető,koreográfus. Többek közt az idei Mága koncert koreográfusa

to top