2014. március 29., 19.00 – FEKE PÁL Musical Live

Feke Pál Musical LiveMárcius végén újabb emlékezetesnek ígérkező estére várjuk az érdeklődőket!

Március 29-én, szombaton 19 órakor a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház ünnepelt művésze, a Junior Príma és Artisjus díjas musical színész, Feke Pál ad élő koncertet az MKB Musical Arénában, aki a Soproni MKB MUSICAL Arénában már számtalan musical siker főszerepét játszotta el (néhány ezek közül: Jézus Krisztus Szupersztár – Jézus, Evita – Che, Miss Saigon – John, A 3 Testőr – Richelieu Bíboros, Aida – Radames, István, a király – István). A látványos színpadon nem lesz egyedül Feke Pál, hiszen a zenekar mellett, sztárvendégként Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila is színesíti az estét, mely során ismert filmzenék, világslágerek és musicalek hangzanak el rockos hangszerelésben.

Felejthetetlen este elé nézünk, legyen Ön is a Vendégünk!

Jegyek már 2500 forinttól kaphatók az MKB Musical Arénában (Lackner K. u. 48., Hétköznap 8.00-16.00), online weblapunkon, illetve az ismert jegypénztárakban, így az Interticket országos hálózatában is.

FIGYELEM!

fekepalkoncertbusz

Exkluzív buszjárat indul a koncertre Budapestről! Indulás 14.00 órakor a Felvonulási térről. Az oda-vissza buszjárat ára 4800 forint.

Minden utast egy kisüveges pezsgő vár a buszban.

Jelentkezni március 12-ig lehet emailben: koncert@fekepal.hu

A járat indulása a jelentkezők számától függ.

to top