2019. március 23., 19.00 – OMEGA – Tűzvihar

Az Omega együttes mesébe illő karriertörténete napjainkban is folytatódik, s időről időre képes újat mutatni. Megszámlálhatatlan hazai és külföldi koncerttel a hátuk mögött, a zenekar idén februárban egy vadonatúj koncertsorozatra készül.

Tűzvihar turnéjukon a progresszívebb időszak dalait szólaltatják meg modern, lüktető hangszereléssel, de műsorukban felcsendülnek majd a legnagyobb slágerek is, különleges hang- és látványelemek kíséretében.

Az Omega zenéjének ma is hihetetlen ereje van. A fiatalabb zenészekkel kiegészült együttes mindig képes megújulni, s zenéjükkel a legifjabb generációk tagjait is képesek meghódítani. Idei turnéjuk méltó ünnepe lesz nem csak az együttesnek, hanem a rockzenének is!

Az OMEGA 2019-es Sportcsarnok Turnéja március 23-án Sopronba érkezik!

Jegyárak

Álló: 5900 Ft
Ülő: 6900 Ft

Jegyek már kaphatók online a JEGY.HU oldalán, az Arénában a Raabersport Kft irodáján (Lackner K. u. 48., hétfő-csütörtök 9.00-15.00, péntek 09.00-13.00 óra között), illetve a jegy.hu vidéki JEGYPONT partner irodáiban (Blaguss Utazási Iroda, Színház utca 15.; Líra-Móra Könyváruház – Tesco, Ipar körút 30.).

További információk

to top