Demjén turné információk!

Tisztelt Jegyvásárlók!

A Demjén koncert szervezője az alábbi információk megosztását kérte. Kérjük további kérdéseikkel a koncert szervezőjéhez forduljanak. Üdvözlettel,

Novomatic Aréna Sopron

A Demjén koncert szervezőjének tájékoztatása


Kedves Jegyvásárlónk!

Mint az Ön előtt is ismert, a koronavírus miatti kényszerintézkedések okán a soproni Novomatic Arénába tavaszra tervezett Demjén koncertet elhalasztottuk szeptember 5-re.

Az Önök biztonsága fontos nekünk, ezért – az Operatív Törzs ajánlására – a nagy befogadóképességű zárt terű Arénából a koncertet áthelyezzük ugyanaz napra egy kisebb, biztonságosabb – félig nyitott térbe – a fertőrákosi Barlangszínházba.

Munkatársaink figyelemmel vannak arra, hogy Ön hová és milyen kategóriájú jegyet vásárolt és az eltérő ülésrend ellenére maximálisan igyekeznek, szinte hasonló pozícióba átdiszponálni az Ön új helyét, amelyet jelen levelünkkel egyidőben juttatunk el Önnek. Kérjük ezt feltétlen hozza magával, hogy minél gördülékenyebben tudjuk a helyszínen a helyére ültetni, ahogy a Novomatic Arénában vásárolt jegyeket is!

A biztonság- és komfortérzetük fokozása érdekében ajánljuk figyelmükbe a koncert helyszínén kihelyezett kézfertőtlenítő berendezések használatát!

Figyelmébe ajánljuk továbbá:

· A maszk használatát, amely nem kötelező, de javasolt. Amennyiben igénylik, úgy térítésmentesen biztosítunk!

· Köhögéskor, tüsszentéskor behajlított könyökkel vagy zsebkendővel takarja el az orrát, száját!

· Ha egy kicsit is betegnek érzi magát, inkább maradjon otthon!

A hostesseink, a biztonsági szolgálat, a büfé munkatársai maszkot viselnek majd.

Hisszük, hogy a hosszú bezártság után jóérzetükre is gyógyírral szolgál a koncertünk!

Szeretnénk továbbá tájékoztatni Önt, hogy Ön a belépőjegye megvásárlásával elfogadta az arra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket
(továbbiakban: ÁSZF, https://gag.jegy.hu/articles/4/a-jegyvasarlas-altalanos-szerzodesi-feltetelei-aszf).

Az ÁSZF VII/1, valamint X/13-14 pontja értelmében sajnos nem áll módunkban a belépőjegy árát visszatéríteni, mert a koncert nem került lemondásra, hanem másik időpontban/helyszínen kerül megrendezésre.

Ha az új időpont Önnek nem felel meg, ellentételezésként az Ön által vásárolt jegyek értékben szabadon felhasználható utalványt tudunk biztosítani, ami 2021.12.31-ig felhasználható.

Csupán annyi a teendője, hogy megadja a vásárlás során használt adatokat (név, email cím), kiválasztja az előadás helyszínét, és a hozzá tartozó dátumot, majd megadja a jegyein szerepló vonalkódot/vonalkódokat. Rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően e-mailben küldjük meg a szabad felhasználású jegyét.

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2021.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a GAG Management weboldalán. Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Csereigényét az alábbi oldalon jelezheti 2020. augusztus 31-ig: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

VALAMINT:

A rendezvényszervező fenntartja az esetleges időpont- és helyszínváltozás jogát. Ez minden Interticketes jegypapíron rajta van gyárilag a hátoldalon.

Üdvözlettel,

GAG Management

to top