Bangó Margit váltja Oszvald Marikát a HungarOperett fergeteges Újévi operett gáláján Sopronban

Fergeteges műsorral, soha nem látott látványvilággal készül a HungarOperett Sopronba az MKB Arénába, ahol egy Újévi Operett gálát láthat a nagyérdemű közönség, úgy ahogy még soha nem látták.
A korábban meghirdetett sztárvendég, Oszvald Marika, technikai okok miatt nem tud részt venni a rendezvényen, így a HungarOperett, sokak kérésére, Bangó Margitot a Kossuth-díjas világhírű művésznőt kérte fel, csatlakozzon a produkcióhoz a soproni rendezvényen.

A HungarOperett célja, hogy a Bécsi Újévi koncert mintájára, hagyományt teremtsen Sopronban igazi magyaros hangulatban. Minden évben egy felejthetetlen élménnyel, látványos kosztümökkel, a legrangosabb és legkedveltebb művészekkel együtt köszöntve az új évet Sopron és a soproni közönséggel, valamint egy olyan előadással, mely a város büszkeségévé válhat az évek során.

“Reméljük, hogy Bangó Margit Kossuth – díjas énekesnő közreműködése, akit a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel, Magyar Örökség díjjal, és számos egyéb rangos kitüntetéssel ismertek már el munkásságáért, kárpótolni tudja a soproni közönséget Oszvald Marika távolléte miatt” – nyilatkozta Kotlár Róbert a HungarOperett igazgatója, aki fergeteges estét ígér minden kedves nézőnek.
A két és fél órás szuperprodukcióban az önfeledt kikapcsolódást Bangó Margit mellett a tökéletes hangú szólisták, az élő zenekari kíséret és a professzionális tánckar biztosítja. A fülek elkápráztatása mellett különös figyelmet fordított a vizuális varázsra is a társulat művészeti vezetője, az est rendezője Kollár Péter Erik. Így az est folyamán közel 300 gyönyörű jelmez és soha nem látott színpadi effektek gondoskodnak a nézők szórakoztatásáról.

A műsorban felcsendülnek az operett irodalom legnagyobb szerzőinek legismertebb melódiái. Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Szirmai Albert, Ábrahám Pál, Zerkovitz Béla, Offenbach, Strauss, mind – mind olyan név, mely garancia az önfeledt kikapcsolódásra. Részletek a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Denevér, a Mária főhadnagy, a Mágnás Miska, a Csókos asszony és számos közismert operettből.

Az előadás sztárvendége Bangó Margit különleges meglepetéssel is készül. Felcsendül többek között az a dal is, ami óriási sikert aratott az idén Közép-Európa legnagyobb Újévi koncertjén, Mága Zoltán Budapesti Újévi Gáláján a Papp László Sportarénában.

Köszöntse az Új Évet Magyarország leglátványosabb operett gálájával 2013. január 19-én az MKB Arénában Sopronban!

to top