Csík Zenekar Koncert / Vendég: Presser Gábor

A Csík zenekar tagjai, Presser Gábor és fúvós zenészbarátaik egy új programmal szeretnék emlékezetesebbé, élménydúsabbá varázsolni az Önök adventjét.

A magyar népzene eddig kevésbé ismert szegmensét, a régi rezesbandákat idézik meg közös műsorukban, melyben a hagyományápoláson kívül fontos hangsúlyt kap a szórakoztatás.

Pörgős muzsika, különleges hangzás, egyedi ötletek, humoros megoldások és sziporkázó hangszeres játék mellett ismerhetik meg a gazdag magyar néphagyományunk most előtérbe helyezett részét.

A programban természetesen a könnyűzenei feldolgozások is helyet kapnak, szintén újszerű, de a zenekar hangzásvilágába illeszkedő formában.

Tiszta szívvel, jó zenével hívjuk és várjuk Önöket december 15-én!

Öltöztessék a lelküket is ünneplőbe!

Jegyek már kaphatók online, a jegy.hu oldalán a helyszínen, a NOVOMATIC MUSICAL Arénában (Lackner K. u. 48., hétköznap 9.00-15.30), illetve az ismert jegypénztárakban, így az Interticket országos hálózatában is (Sopronban: Blaguss Utazási Iroda, Színház u. 15.; ÉNYKK Zrt. Utazási Iroda Lackner K. u. 1-3.; Libri Sopron Plaza Könyvesbolt Lackner Kristóf u. 35.; Time Travel Utazási Iroda Várkerület 25.).

to top