Elfújta a szél – Hasznos információk a hétvégére

Térkép 1.A napokban felépült az augusztus 17-18-i Elfújta a szél musical 1400 m2-es színpada, a pénteki főpróba után pedig szombaton és vasárnap este megnyílnak a kapuk a nagyközönség részére is.

Felhívjuk a helyszínre érkező vendégeink figyelmét, hogy az MKB MUSICAL ARÉNA Szabadtérnek otthont adó Városi Labdarúgó Stadion két bejáraton közelíthető meg.


View Larger Map

Az Ikva patak szomszédságában fekvő Selmeci utca irányából gyalogosan és autóval is lehet érkezni. A 20 órától nyitva tartó parkoló 500 forint/autó ellenében vehető igénybe. Fontos, hogy a gyalogos és gépjárműves kapunál is csak a jeggyel érkezők léphetnek be a Városi Stadion területére. Jegykezelés itt még nem történik, csak ellenőrzés.

A másik – kizárólag gyalogos – bejárat a gépjármű forgalom elől elzárt Káposztás utca felől lesz kialakítva, ahol viszont jegykezeléssel együtt lehet belépni. Ugyanitt lesz felállítva a jegy-pénztár is azok részére, akik esetleg a helyszínen szeretnék megváltani belépőjegyeiket. A jegy-pénztár 19 órakor nyit. Előtte az Ógabona téren működő pavilonunkban lesz jegy-árusítás, szombaton és vasárnap is, 10-18 óra között.

Térkép 2.A kapukat az előadás kezdete előtt egy órával, tehát 20 órakor nyitjuk. Felhívjuk tisztelt vendégeink figyelmét, hogy az online jegyet váltók beléptetése külön sorban történik! Figyeljék a bejáratoknál kifüggesztett irányító táblákat!

Az szabadtér területén büfé is üzemelni fog, illetve a székekre párnák is kölcsönözhetők az erre kialakított pontokon.

Folyamatos kapcsolatban állunk a meteorológiai állomással, ha vihar közeledik, az előadás megszakításra kerül. Könnyű, futó zápor esetén az eső elmúltával, 20-25 percen belül száraz székekkel és színpaddal várunk mindenkit a folytatásra, melyről hangosbemondón keresztül folyamatos tájékoztatást nyújtunk. Mindenesetre javasoljuk a réteges öltözködést, és – bár vannak kialakítva fedett helyek eső esetére – esőkabátot is hozzanak magukkal!

Mindenkit szeretettel várunk! Jó szórakozást kívánunk!

to top