Felpörgünk az év utolsó hónapjaira!

Több sikerre ítélt előadással, koncerttel készülünk az év utolsó hónapjaiban!

ladybudapest

Jön a „LADY BUDAPEST” című musical, amely az Operettszínház október 21-i premierjével gyakorlatilag egy időben, október 29-én kerül bemutatásra Sopronban, és az 1956-os forradalomnak állít emléket egy rendkívül izgalmas történetbe ágyazva.

A világhírű író-rendező Tábori György Utazás című regényéből Kocsák Tibor és Miklós Tibor által készített darabot húsz évvel a Bakáts téren mutatták be Vikidál Gyula, Nagy Anikó, Forgács Péter, Für Anikó, Dunai Tamás, Szerednyey Béla, Galbenisz Tomasz, Szomor György és Bereczki Zoltán főszereplésével.

A nagy sikerű ősbemutató után most Somogyi Szilárd rendezésében megújulva kerül színpadra a legendás magyar musical Lady Budapest címmel. Az 56-os forradalom alatt illetve a forradalmat követő káoszban játszódó történet főhőse az angol Lady Ashton, aki mindent megtesz azért, hogy szerelmét, Veres Pált, a sebesült forradalmárt kimentse az országból, csakhogy a határon egy szovjet őrnagy megállásra kényszeríti őket.

A magával ragadó történet főszerepeiben olyan neves művészeket láthatunk a színpadon, mint Mészáros Árpád Zsolt, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Peller Anna.

Novemberben Presser-Rúzsa koncert, majd a Grúz Állami Népi együttes lesz a vendégünk a Novomatic Musical Arénában.

Január 1-én pedig immár a hagyományos, minden alkalommal telt házat vonzó, Újévi Operett Gálával köszöntjük az új esztendőt.

Érdemes követni oldalunkat, és feljegyezni a már ismert dátumokat!

Remek előadások várnak ránk!

to top