Látványos előkészületek!

Augusztus 4-én kora reggel begurultak az első, több tonnát szállító kamionok, az MKB ARÉNA SOPRON közvetlen szomszédságában fekvő Városi Stadion területére, ahol megkezdődtek az augusztus 19-21. között sorra kerülő gigantikus szabadtéri előadás, a Miss Saigon előkészületei.

Az óriási méretű színpad – melyet augusztus 11-én birtokba vesz a több száz szereplő és statiszta – felépítése egy hetet vesz igénybe.

Ezzel párhuzamosan, augusztus 6-tól megkezdődnek a statiszta próbák az MKB ARÉNA kistermében.

A jegyek a nagy érdeklődésnek megfelelően fogynak, mely egyben azt jelenti, hogy hamarosan mérföldkőhöz érkezünk, és elérjük a 10 ezer eladott darabszámot! Ezt a történelmi pillanatot szeretnénk emlékezetessé tenni a 10.000. belépőt megváltó szerencsés vásárlónknak. Hogy mivel? Az egyenlőre maradjon a mi titkunk.

További fontos információ az érdeklődőknek, hogy augusztus 5-vel – a megszokott értékesítő helyek mellett – már a Várkerületen felállított látványos standon is lehetőség nyílik – hétfő-szombat, 10-18 óra között – belépőjegyek megváltására. Legyen Ön is vendégünk a nyár legnagyobb musical bemutatóján!

Kövesse nyomon folyamatosan frissülő galériánkat!

to top