Sikermusicalek Sopronban tavasszal és nyáron

romeouj468Két sikerelőadással is várja nézőit a közeljövőben a soproni MKB Musical Aréna – ráadásul mindkét produkciónak ugyanazon szerző, a slágergyáros Gerard Presgurvic a komponistája, aki olyan irodalmi remekeket zenésített meg, mint a Rómeó és Júlia, valamint az Elfújta a szél!

Március 16. Ekkor tér vissza a Budapesti Operettszínház társulatával az utóbbi évek egyik legnagyobb musicalsikere, a Rómeó és Júlia a soproni MKB Musical Arénába. 2009-ben már hatalmas ováció övezte itt a KERO®-rendezte produkciót, ami azóta túljutott az 500. előadáson, s több mint 500 ezren tekintették már meg. Nem véletlenül lett a Shakespeare örökbecsű drámájából készült musical az utóbbi évek legnézettebb, legtöbb bevételt hozó darabja, melynek sikere töretlen, dalai – közöttük a Lehetsz király – lassan nyolc éve igazi slágerek! Most, március 16-án két alkalommal is megtekinthető a mű az MKB Musical Aréna gigantikus színpadán – sztárszereposztásban. A címszerepben Dolhai Attila/Kocsis Dénes és Vágó Bernadett/Vágó Zsuzsi láthatók, mellettük a műfaj olyan kiváló képviselői játszanak még az előadásban, mint Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Csengeri Ottília, Nádasi Veronika, Földes Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Szerényi László, vagy a legfiatalabb sztárok közül Brasch Bence és az X-Faktor legjobb négy versenyzője közé jutott Szabó Dávid. Az esti előadásra a belépők gyakorlatilag elfogytak, de délutánra még korlátozott számban kaphatók belépők.

elfujtajonjonjonA jegyárusítás egyébként már a nyári soproni megaprodukcióra is elkezdődött – az MKB Musical Aréna Szabadtéri színpadán az Operettszínház társulata, Somogyi Szilárd rendezésében, egy másik irodalmi- és filmsikert, az Elfújta a szél musicalváltozatát viszi színre augusztus 17-18-án. A komponista ugyancsak Gerard Presgurvic, aki Margaret Mitchell Pulitzer-díjas regénye és Victor Fleming sztárokkal teli, 10 Oscar-díjas filmje után vállalkozott Scarlett O’Hara történetének megzenésítésére.

Minden idők egyik leglátványosabb szabadtéri előadására kerül sor majd augusztusban, Sopronban – a sztárszereposztás itt is garantált, de hogy kik játsszák majd Scarlett, Rhett Buttler, Melanie Hamilton vagy Ashley Wilkes karakterét, nos, az a márciusi Rómeó és Júlia előadásokon derül ki…

Forrás: www.kisalfold.hu

to top