Új névadó, új lendület!

Novomatic Musical Arena Sopron_rgbA Novomatic cégcsoport, valamint a soproni Aréna működtetője, a Raabersport Kft. nagy örömmel jelenti be, hogy Sopron megújuló és egyben bővülő sportkomplexuma a mai naptól a NOVOMATIC ARÉNA SOPRON nevet viseli!

Amint az közismert, a létesítmény jelentős korszerűsítés, valamint bővítés alatt áll.

A megújuló NOVOMATIC ARÉNA SOPRON a jövőben kibővült szolgáltatásokkal, egyre növekvő komfort mellett már 3 önálló kosárlabda teremmel, erősítő teremmel, rendezvény teremmel, rövidesen megnyíló rehabilitációs központtal várja a sportolni vágyókat, a város csapatainak szurkolóit, a sport szerelmeseit, a mozogni vágyókat.

További szolgáltatásaink sorában kiállítások, céges rendezvények, konferenciák, iskolai és városi rendezvények sora előtt tárjuk szélesre kapuinkat.

A megújuló NOVOMATIC MUSICAL ARÉNA, a már országos hírnévnek örvendő zenés színházi találkozó helyeként, a jövőben is várja a musical szerelmeseit. Mint a Budapesti Operettszínház kiemelt partnere és vidéki játszóhelye, de mint önálló koncert és rendezvényszervező, világszínvonalú produkciókat állít színpadra Sopronban.

A NOVOMATIC MUSICAL ARÉNA önálló bemutatókkal, saját színpadra állított darabokkal is szeretne jelentkezni és kivívni közönsége elismerését.

A közelgő Felnőtt Női Kosárlabda Európa Bajnokság nagyszerű alkalom arra, hogy eljöjjön hozzánk!

Várjuk szeretettel a NOVOMATIC ARÉNA SOPRON programjain!

to top