Zorán Unplugged Koncert

Zorán a 2017-es évet az Unplugged jegyében indítja. Az “Unplugged” kifejezés azt jelzi, hogy a dalok jobbára akusztikus hangszerelésben szólalnak meg, olyan vendégek zenélnek, akik éppen ezt a hangzást erősítik és jó néhány szerzeményben vonósnégyes színesíti majd a zenei élményt.

A kihagyhatatlan dalok mellett megszólal néhány a ritkábban játszottak közül, és ugyanúgy örülhetünk majd az igazán régieknek, mint a legújabb, korábban még sosem hallott szerzeményeknek. Zorán koncertjeit mindig is az a bensőséges megszólalás jellemzi, amely magával ragadja és elvarázsolja közönségét, de az akusztikus hangzás ezt még hangsúlyosabbá teszi majd. Biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is mélyre hatoló és lélekemelő élményben lesz részünk.

Jegyek 5.990 forinttól kaphatók online, a jegy.hu oldalán, a helyszínen, a NOVOMATIC MUSICAL Arénában (Lackner K. u. 48., hétköznap 9.00-15.30), illetve az ismert jegypénztárakban, így az Interticket országos hálózatában is (Sopronban: Blaguss Utazási Iroda, Színház u. 15.; ÉNYKK Zrt. Utazási Iroda Lackner K. u. 1-3.; Libri Sopron Plaza Könyvesbolt Lackner Kristóf u. 35.; Time Travel Utazási Iroda Várkerület 25.).

to top